Sandale pastel din piele naturală oglindă – model Dor – Attu by Inspiring Lux

Produsul prezentat este o mostra. Pantofii livrati la comanda sunt adaptati la dimensiunile fiecarei persoane (jumatati de numar, rist mai mare, monturi etc.). Dialogul telefonic ajuta la finalizarea comenzii conform nevoilor Dvs.

Inaltime toc: 110 mm
Fata: piele oglinda + matase naturala plisata
Captuseala: piele
Talpa: piele

Accesoriile sunt diverse si vor fi alese in functie de preferintele clientei si caracteristicile modelului.
Culoarea poate fi cea din mostra sau la cerere in urma unei discutii. Tel: +40.756.111.299

740 lei

 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
Add to wishlist

Gingasele sandale Dor din piele by Inspiringlux impresioneaza prin aerul exotic. Sunt executate din piele tip oglinda cu desene in culori pastel, iar staiful este imbracat cu matase naturala plisata. Sandalele Dor sunt destinate femeilor puternice, cuceritoare. Cu ele te simti frumoasa, fericita si iti dau incredere. Pun in evidenta personalitatea dar tradeaza in acelasi timp sensibilitate si disponibilitate de comunicare.

Dor sunt sandalele de vis cu care te incalti ca sa produci transformarea. Iesi din realitate, zbori catre paradis, unde esti cu adevarat admirata, chiar divinizata. Sandalele Dor te inspira, te inalta si te pozitioneaza. Si asta pentru ca purtand sandalele Dor by Inspiringlux emotionezi, exciti si toata lumea va aprecia eleganta si luxul tau.

Delicatele sandale Dor din piele by Inspiringlux puncteaza tinuta si sunt instrumentele obligatorii ale femeii care stie ce vrea si care isi doreste sa fie apreciata.

Sandalele Dor din piele by Inspiringlux te ajuta sa fii tu insati si sa oferi caldura si prietenia semenilor. Cu ele simti ca esti femeie adevarata, iubita si invidiata.

Dor, prin imaginea speciala pe care ti-o ofera, sunt suportul ideal pentru a te regasi pe tine insati. Ele sunt motivatia pentru a simti ca trebuie sa te pozitionezi mai sus si trebuie sa lupti pentru asta. Totodata, delicatetea si fragilitatea aparenta ii determina pe cei din jur sa se uite la tine, sa iti ofere sustinere si sa iti fie alaturi.

Nu conteaza dimensiunea piciorului, sau inaltimea ta, nici varsta sau greutatea. Este clar ca atunci cand porti sandalele Dor vei emana eleganta, noul, pretiozitatea.

Sandalele Dor by Inspiringlux sunt un garant al succesului. Acesta este motivul principal pentru care ele trebuie sa existe in orice garderoba a femeii moderne. Ele au o linie supla, tinereasca, ce atrage privirile si puncteaza elegant linia piciorului.

Atat prin forma delicata cat si, eventual, prin accesoriile tip pene de strut, Dor atrag evident atentia. Dor sunt usoare si se poarta bine. Avand un design nou si impactant, ele se pot asocia unei largi diversitati de haine. Sunt o garantie a succesului si a starii de bine.

 1. Fata este din piele oglinda (calitativ superioara), foarte moale, fina si rezistenta.
 2. Tocul, cu inaltimea de 110 mm este elegant, gratios si cu un puternic rol atractor.
 3. Intregul design, precum si executia lor, confera sandalelor Dor vizibilitate maxima la orice ora din zi, dar mai ales din noapte.
 4. Talpa este din piele

 

Mărime

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sandale pastel din piele naturală oglindă – model Dor – Attu by Inspiring Lux”

Your email address will not be published. Required fields are marked *