Sandale negre din piele naturală accesorizate cu floare – model Dual – Attu by Inspiring Lux

Produsul prezentat este o mostra. Pantofii livrati la comanda sunt adaptati la dimensiunile fiecarei persoane (jumatati de numar, rist mai mare, monturi etc.). Dialogul telefonic ajuta la finalizarea comenzii conform nevoilor Dvs.

Inaltime toc: 110 mm

Fata: plasa brodata cu paiete si bordata cu piele

Captuseala: piele

Accesorii: floare din piele nappa in diverse culori

Talpa: piele

Accesoriile sunt diverse si vor fi alese in functie de preferintele clientei si caracteristicile modelului.
Culoarea poate fi cea din mostra sau la cerere in urma unei discutii. Tel: +40.756.111.299

 

690 lei

 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
Add to wishlist

Superbele sandale Dual negre din piele by Inspiringlux incita prin accesoriul spatial in forma de floare si prin usurinta schimbarii sau eliminarii acestuia.

Sandalele Dual sunt delicate si surprinzatoare. Sunt destinate ocaziilor, foarte placute la purtat, mentin piciorul aerisit iar forma acestuia se intrezareste subtil.

Superbele sandale Dual sunt un model elegant cu o taietura fina si un design ce invita discret la descoperirea piciorului.

Dual vor fi purtate seara sau noaptea si, in orice caz, te faci remarcata si iesi in evidenta prin eleganta lor.

Sandalele Dual sunt destinate femeilor delicate, cu sensibilitate si pline de viata. Cu ele te simti frumoasa, fericita si ai incredere. Iti pun in evidenta personalitatea, dar tradeaza in acelasi timp delicatete, amabilitate si disponibilitate de comunicare.

Sandalele Dual puncteaza tinuta si sunt instrumentele obligatorii ale femeii care stie ce vrea si care isi doreste sa i se acorde atentie.

Dual te inspira, te inalta si te pozitioneaza. Si asta pentru ca, purtandu-le, emotionezi, exciti si toata lumea va aprecia rafinamentul si luxul tau.

Deosebitele sandale Dual negre din piele by Inspiringlux te ajuta sa fii tu insati si sa oferi caldura si prietenie semenilor. Cu ele simti ca esti femeia adevarata, iubita si invidiata.

Dual, prin imaginea speciala pe care ti-o ofera, sunt suportul ideal pentru a te regasi pe tine insati. Nu conteaza dimensiunea piciorului, sau inaltimea ta, nici varsta sau greutatea. Este clar ca atunci cand porti sandalele Dual vei emana eleganta, carisma, putere.

Ele sunt un garant al succesului. Acesta este motivul principal pentru care orice garderoba a femeii moderne trebuie sa le includa. Au o linie supla, tinereasca, ce atrage privirile si puncteaza elegant linia piciorului.

Dual sunt foarte usoare, se poarta bine si atrag atentia. Avand un design nou si impactant, ele se pot asocia unei largi diversitati de haine. Sunt o garantie a succesului si a starii de bine.

 1. Fata (de foarte buna calitate) este din piele, foarte moale, fina si rezistenta.
 2. Tocul, cu inaltimea de 110 mm este elegant, gratios si cu un puternic rol atractor.
 3. Intregul design, precum si executia lor, confera sandalelor Dual vizibilitate maxima la orice ora din zi si noapte.
 4. Talpa din piele.

 

Mărime

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sandale negre din piele naturală accesorizate cu floare – model Dual – Attu by Inspiring Lux”

Your email address will not be published. Required fields are marked *