Sandale lime din piele naturală – model Mia – Attu by Inspiring Lux

Produsul prezentat este o mostra. Pantofii livrati la comanda sunt adaptati la dimensiunile fiecarei persoane (jumatati de numar, rist mai mare, monturi etc.). Dialogul telefonic ajuta la finalizarea comenzii conform nevoilor Dvs.

Inaltime toc: 90 mm

Fata: piele nappa

Captuseala: piele

Talpa: piele

Accesoriile sunt diverse si vor fi alese in functie de preferintele clientei si caracteristicile modelului.
Culoarea poate fi cea din mostra sau la cerere in urma unei discutii. Tel: +40.756.111.299

 

640 lei

 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
Add to wishlist

Elegantele sandale Mia lime piele by Inspiringlux sunt o regandire a unui model retro, ce evidentiaza forma piciorul, oferind totodata maxima lejeritate la purtare.

Sandalele Mia impresioneaza prin eleganta si simplitate, forma usor incitanta, dar ferma, a tocurilor, dar si prin liniile curbe ce imbraca dar si dezbraca piciorul.

Mia sunt delicate, ispititoare si misterioase. Ele sunt destinate ocaziilor speciale, sunt usor de purtat si atrag privirile si prin frunzulitele delicate din capetele snururilor din piele ce imbraca glezna.

Se pot purta ziua, seara sau noaptea si vei fi in atentia tuturor.

Sandalele Mia sunt destinate femeilor ce isi doresc sa fie privite si adorate. Cu ele te simti mai frumoasa si plina de incredere. Iti pun in evidenta personalitatea puternica, dar tradeaza in acelasi timp delicatete, amabilitate si disponibilitate de comunicare.

Sandalele Mia puncteaza stilul personal si sunt instrumentele obligatorii ale femeii care isi doreste sa i se acorde atentie.

Mia te inspira, te inalta si te pozitioneaza. Si asta pentru ca, purtandu-le, emotionezi, exciti si toata lumea va aprecia rafinamentul si luxul tau.

Minunatele sandale Mia lime piele by Inspiringlux te propulseaza catre inimile celor dragi iti dau forta si energie. Trebuie sa crezi ca le meriti, pentru ca ele la randul lor, sa te merite. Cu ele simti ca esti femeia adevarata, iubita si invidiata.

Nu conteaza dimensiunea piciorului, sau inaltimea ta, nici varsta sau greutatea. Este clar ca atunci cand porti sandalele Mia vei emana eleganta, carisma, putere.

Ele  sunt un garant al succesului. Acesta este motivul principal pentru care orice garderoba a femeii moderne trebuie sa le includa. Au o linie supla, tinereasca, ce atrage privirile si puncteaza elegant linia piciorului.

Mia sunt foarte usoare, se poarta bine si atrag atentia. Avand un design nou si impactant, ele se pot asocia unei largi diversitati de haine. Sunt o garantie a succesului si a starii de bine.

 1. Fata (de foarte buna calitate) este din piele nappa, foarte moale, fina si rezistenta.
 2. Tocul, cu inaltimea de 90 mm este elegant, gratios si cu un puternic rol atractor.
 3. Intregul design, precum si executia lor, confera sandalelor Mia vizibilitate maxima la orice ora din zi si noapte.
 4. Talpa piele.
Mărime

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sandale lime din piele naturală – model Mia – Attu by Inspiring Lux”

Your email address will not be published. Required fields are marked *