Sandale din piele naturală metalizată viola – model Mystery – Attu by Inspiring Lux

Produsul prezentat este o mostra. Pantofii livrati la comanda sunt adaptati la dimensiunile fiecarei persoane (jumatati de numar, rist mai mare, monturi etc.). Dialogul telefonic ajuta la finalizarea comenzii conform nevoilor Dvs.

Inaltime toc: 90 mm

Fata: piele metalizata

Captuseala: piele

Talpa: piele

Accesoriile sunt diverse si vor fi alese in functie de preferintele clientei si caracteristicile modelului.
Culoarea poate fi cea din mostra sau la cerere in urma unei discutii. Tel: +40.756.111.299

 

640 lei

 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
Add to wishlist

Superbele sandale Mystery viola piele by Inspiringlux sunt reinterpretarea usor futurista a unui model clasic, ce evidentiaza intreaga frumusete a piciorului.

Sandalele Mystery impresioneaza prin eleganta si simplitatea liniilor, forma usor incitanta, dar ferma, a tocurilor, dar si prin irizatiile subtile ale pielii metalizate.

Mystery sunt delicate, ispititoare si misterioase. Ele sunt destinate ocaziilor speciale, sunt usor de purtat si foarte sexy prin snurul din piele ce se poate urca pe picior pana deasupra genunchiului.

Se pot purta ziua, seara sau noaptea si vei fi in atentia tuturor.

Sandalele Mystery sunt destinate femeilor ce isi doresc sa fie privite si adorate. Cu ele te simti mai frumoasa si plina de incredere. Iti pun in evidenta personalitatea puternica, dar tradeaza in acelasi timp delicatete, amabilitate si disponibilitate de comunicare.

Sandalele Mystery puncteaza stilul personal si sunt instrumentele obligatorii ale femeii care isi doreste sa i se acorde atentie.

Mystery te inspira, te inalta si te pozitioneaza. Si asta pentru ca, purtandu-le, emotionezi, exciti si toata lumea va aprecia rafinamentul si luxul tau.

Minunatele sandale Mystery viola piele by Inspiringlux te propulseaza catre inimile celor dragi iti dau forta si energie. Trebuie sa crezi ca le meriti, pentru ca ele la randul lor, sa te merite. Cu ele simti ca esti femeia adevarata, iubita si invidiata.

Nu conteaza dimensiunea piciorului, sau inaltimea ta, nici varsta sau greutatea. Este clar ca atunci cand porti sandalele Mystery vei emana eleganta, carisma, putere.

Ele  sunt un garant al succesului. Acesta este motivul principal pentru care orice garderoba a femeii moderne trebuie sa le includa. Au o linie supla, tinereasca, ce atrage privirile si puncteaza elegant linia piciorului.

Mystery sunt foarte usoare, se poarta bine si atrag atentia. Avand un design nou si impactant, ele se pot asocia unei largi diversitati de haine. Sunt o garantie a succesului si a starii de bine.

 1. Fata (de foarte buna calitate) este din piele metalizata, foarte moale, fina si rezistenta.
 2. Tocul, cu inaltimea de 90 mm este elegant, gratios si cu un puternic rol atractor.
 3. Intregul design, precum si executia lor, confera sandalelor Mystery vizibilitate maxima la orice ora din zi si noapte.
 4. Talpa piele.
Mărime

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sandale din piele naturală metalizată viola – model Mystery – Attu by Inspiring Lux”

Your email address will not be published. Required fields are marked *