Sandale din piele naturală împletită roz – model Dolores – Attu by Inspiring Lux

Produsele Attu by Inspiring Lux  sunt design-uri proprii, create în atelierul nostru, cu materiale de cea mai bună calitate și cu multă atenție la detalii. Pantofii sunt realizați la comandă și sunt adaptați la dimensiunile fiecărei persoane (jumătăți de număr, rist mai mare, monturi, extra-elemente de design etc.). În urma primirii unei comenzi, revenim cu un apel telefonic pentru a stabili detaliile comenzii dvs, mărimea corectă și data de livrare a comenzii. Fiind un produs realizat pe comandă, depunem eforturi în a livra rapid comanda, în 3 zile lucrătoare, însă în funcție de aglomerarea din anumite perioade, extindem livrarea până la maxim 10 zile lucrătoare.

820 lei

 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
Add to wishlist

Sandale din piele naturală împletită roz – model Dolores – Attu by Inspiring Lux

Inaltime toc: 110 mm

Fata: barete din piele nappa vitel, prinse intr-un anou discret

Captuseala: piele

Talpa: piele

 

Delicatele sandale Dolores negre piele by Inspiringlux definesc luxul si rafinamentul ridicate la putere. Designul, migala baretelor ce sunt prinse elegant printr-un anou discret dar pretios si modul in care piciorul este etalat fac din aceste bijuterii un must have!

Sandalele Dolores sunt delicate si neobisnuite. Sunt destinate ocaziilor, foarte placute la purtat, mentin piciorul aerisit iar forma acestuia este evidentiata cu discretie.

Dolores vor fi purtate mai ales seara sau noaptea, sunt un puternic atractor ce te vor atrage priviri si aprecieri prin eleganta lor.

Sandalele Dolores sunt destinate femeilor puternice, cu sex appeal si pline de viata. Cu ele te simti frumoasa, fericita si ai incredere. Iti pun in evidenta personalitatea, dar tradeaza in acelasi timp delicatete, amabilitate si disponibilitate de comunicare.

Sandalele Dolores puncteaza tinuta si sunt instrumentele obligatorii ale femeii care stie ce vrea si care isi doreste sa i se acorde atentie.

Dolores te inspira, te inalta si te pozitioneaza. Si asta pentru ca, purtandu-le, emotionezi, exciti si toata lumea va aprecia rafinamentul si luxul tau.

Minunatele sandale Dolores negre piele by Inspiringlux te stimuleaza sa fii activa si sa oferi caldura si prietenie semenilor. Cu ele simti ca esti femeia imprevizibila, iubita si invidiata.

Dolores, prin imaginea speciala pe care ti-o ofera, sunt suportul ideal pentru a te regasi pe tine insati. Nu conteaza dimensiunea piciorului, sau inaltimea ta, nici varsta sau greutatea. Este clar ca atunci cand porti sandalele Dolores vei emana eleganta, carisma, putere.

Ele sunt un garant al succesului. Acesta este motivul principal pentru care orice garderoba a femeii moderne trebuie sa le includa. Au o linie supla, tinereasca, ce atrage privirile si puncteaza elegant linia piciorului.

Dolores sunt foarte usoare, se poarta bine si atrag atentia. Avand un design nou si impactant, ele se pot asocia unei largi diversitati de haine. Sunt o garantie a succesului si a starii de bine.

 1. Fata (de foarte buna calitate) este din piele nappa de vitel, foarte moale, fina si rezistenta.
 2. Tocul, cu inaltimea de 110 mm este elegant, gratios si cu un puternic rol atractor.
 3. Intregul design, precum si executia lor, confera sandalelor Dolores vizibilitate maxima la orice ora din zi si noapte.
 4. Talpa piele.

 

Culoare

Verde

Înălțime toc

110 mm

Mărime

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Material

piele moale, piele nappa, piele naturală, talpă piele

Model

Dolores

Tip toc

ascuțit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sandale din piele naturală împletită roz – model Dolores – Attu by Inspiring Lux”

Your email address will not be published. Required fields are marked *