Saboți galbeni din piele naturală lac – model Fedora – Attu by Inspiring Lux

Produsul prezentat este o mostra. Pantofii livrati la comanda sunt adaptati la dimensiunile fiecarei persoane (jumatati de numar, rist mai mare, monturi etc.). Dialogul telefonic ajuta la finalizarea comenzii conform nevoilor Dvs.

Inaltime toc: 95 mm

Fata: piele lac

Captuseala: piele

Talpa: extralight

Accesoriile sunt diverse si vor fi alese in functie de preferintele clientei si caracteristicile modelului.
Culoarea poate fi cea din mostra sau la cerere in urma unei discutii. Tel: +40.756.111.299

500 lei

 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
Add to wishlist

Minunatii saboti Fedora galbeni piele by Inspiringlux sunt de o eleganta si prestanta deosebite, putand fi purtati atat ziua, cat si la evenimente speciale. Sistemul de sustinere a piciorului poate fi ori dintr-un lantisor ce puncteaza linia piciorului ori dintr-o bareta transparenta din silicon.

Forma unduioasa, culorile vivante, tocul incitant al sabotilor Fedora, te inspira, te inalta si te pozitioneaza. Inevitabil, esti perceputa ca unica, neasteptata, cu impact dramatic.

Gingasii saboti Fedora galbeni piele by Inspiringlux nu sunt perfecti, sunt dincolo de perfectiune, sunt impresionanti, iti taie respiratia. Ei statueaza puterea femeii, pentru ca te domina, iti creaza nesiguranta, dar te fac si sa visezi.

Cu sabotii Fedora esti tu insati, ai forta si incredere, ai atitudine.

Fedora, prin faptul ca te poarta spre transcendent, sunt suportul ideal pentru a te regasi pe tine insati. Ei sunt motivatia pentru a simti ca trebuie sa te pozitionezi mai sus si trebuie sa lupti pentru asta.

Nu conteaza dimensiunea piciorului, sau inaltimea ta, nici varsta sau greutatea. Este clar ca atunci cand porti sabotii Fedora te simti cu adevarat inspirata si creste increderea in tine.

Fedora sunt in fapt un garant al succesului. Acesta este motivul principal pentru care ei trebuie sa existe in orice garderoba a femeii emancipate. Linia lor nonconformista, tinereasca scoate in evidenta elegant linia piciorului.

Chiar daca au un design neasteptat, impactant, Fedora sunt usori si se poarta foarte bine. Se pot asocia unei largi diversitati de haine. Sunt o garantie a succesului si a starii de bine.

 1. Pielea este din vitel, tip de tabacire nappa (calitativ superioara), foarte moale, fina si rezistenta.
 2. Tocul, cu inaltimea de 95 mm este un concept nou, cu un puternic rol atractor.
 3. Intregul design, precum si executia lor, confera sabotilor Fedora vizibilitate maxima la orice ora din zi sau din noapte.
 4. Talpa extralight cu rama de piele (un produs recent, cu numai cativa ani vechime) are doua mari calitati:
 • este foarte usoara, ceea ce face ca mersul sa fie placut si neobositor,
 • este rezistenta.
Mărime

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Saboți galbeni din piele naturală lac – model Fedora – Attu by Inspiring Lux”

Your email address will not be published. Required fields are marked *