Saboți bleu din piele naturală întoarsă cu accesoriu floral – model Serai – Attu by Inspiring Lux

Produsul prezentat este o mostra. Pantofii livrati la comanda sunt adaptati la dimensiunile fiecarei persoane (jumatati de numar, rist mai mare, monturi etc.). Dialogul telefonic ajuta la finalizarea comenzii conform nevoilor Dvs.

Inaltime toc: 95 mm

Fata: piele intoarsa

Captuseala: piele

Talpa: piele

Accesoriile sunt diverse si vor fi alese in functie de preferintele clientei si caracteristicile modelului.
Culoarea poate fi cea din mostra sau la cerere in urma unei discutii. Tel: +40.756.111.299

560 lei

 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
Add to wishlist

Superbii saboti Serai bleu piele by Inspiringlux sunt conduri cu toc de 95 mm ce provin dar te si introduc in lumea basmelor. Extrem de usori, dar sofisticati, sunt eleganti si rafinati, perfect de purtat tot timpul anului, de dimineata pana noaptea tarziu.

Minunatii saboti Serai bleu piele by Inspiringlux sunt fermecatori pentru ca au un aspect inedit. Ei te fac sa te simti libera. Cu ei devii instant printesa din poveste, care daruieste bucurie, fericire si iubire celor din jur.

Cu sabotii Serai esti tu insati, simti independenta si relaxarea unui pantof atragator dar si impunator. Aceasta, pentru simplul motiv ca esti o femeie frumoasa, ce are lumea la picioarele ei. Astfel, esti pusa in valoare si esti minunata.

Acest model nou de sabot iti da siguranta, incredere, te pune valoare si te face sa iti redescoperi unicitatea si puterea. Cu sabotii Serai by Inspiringlux ai atitudine si pretanta, stil si valoare, intr-un cuvant esti puternica.

Nu conteaza dimensiunea piciorului, sau inaltimea ta, nici varsta sau greutatea. Este clar ca atunci cand porti sabotii Serai din piele by Inspiringlux te simti cu adevarat inspirata. Totodata, creste si increderea in tine.

Sabotii Serai sunt in fapt un garant al starii de bine. Acesta este motivul principal pentru care sabotii Serai by Inspiringlux trebuie sa existe in orice garderoba a femeii moderne si sofisticate. Ei au o linie tinereasca, ce atrage privirile si puncteaza elegant linia piciorului.

Sabotii Serai se pot asocia unei largi diversitati de haine. Sunt o garantie a succesului si a starii de bine.

 1. Fata este din piele intoarsa, de calitate superioara, foarte moale, fina si rezistenta, cu un minunat accesoriu floral.
 2. Tocul ascutit, cu inaltimea de 95 mm, pune in evidenta forma piciorului.
 3. Intregul design, precum si executia lor, confera sabotilor Serai vizibilitate maxima la orice ora din zi si noapte.
 4. Talpa este din piele.
Mărime

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Saboți bleu din piele naturală întoarsă cu accesoriu floral – model Serai – Attu by Inspiring Lux”

Your email address will not be published. Required fields are marked *