Pantofi negri din plasă brodată cu paiete – model Diafan – Attu by Inspiring Lux

Produsul prezentat este o mostra. Pantofii livrati la comanda sunt adaptati la dimensiunile fiecarei persoane (jumatati de numar, rist mai mare, monturi etc.). Dialogul telefonic ajuta la finalizarea comenzii conform nevoilor Dvs.

Inaltime toc: 110 mm

Fata: plasa brodata cu paiete si bordata cu piele

Captuseala: piele

Talpa: piele

Accesoriile sunt diverse si vor fi alese in functie de preferintele clientei si caracteristicile modelului.
Culoarea poate fi cea din mostra sau la cerere in urma unei discutii. Tel: +40.756.111.299

560 lei

 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
Add to wishlist

Rafinatii pantofi Diafan negri din plasa by Inspiringlux sunt delicati si surprinzatori. Sunt destinati ocaziilor, foarte placuti la purtat, mentin piciorul aerisit iar forma acestuia se intrezareste subtil

Superbii pantofi Diafan negri din plasa by Inspiringlux sunt un model elegant cu fata din plasa brodata, cu paiete. Diafan au o taietura fina si un design ce invita discret la descoperirea piciorului.

Diafan vor fi purtati seara sau noaptea si, in orice caz, te faci remarcata si iesi in evidenta prin eleganta lor.

Pantofii Diafan sunt destinati femeilor delicate, cu sensibilitate si pline de viata. Cu ei te simti frumoasa, fericita si ai incredere. Iti pun in evidenta personalitatea, dar tradeaza in acelasi timp delicatete, amabilitate si disponibilitate de comunicare.

Pantofii Diafan puncteaza tinuta si sunt instrumentele obligatorii ale femeii care stie ce vrea si care isi doreste sa fie apreciata.

Pantofii Diafan te inspira, te inalta si te pozitioneaza. Si asta pentru ca, purtand Diafan, emotionezi, exciti si toata lumea va aprecia rafinamentul si luxul tau.

Deosebitii pantofi Diafan negri din plasa by Inspiringlux te ajuta sa fii tu insati si sa oferi caldura si prietenie semenilor. Cu ei simti ca esti femeia adevarata, iubita si invidiata.

Diafan, prin imaginea speciala pe care ti-o ofera, sunt suportul ideal pentru a te regasi pe tine insati. Ei sunt motivatia pentru a simti ca trebuie sa te pozitionezi mai sus si trebuie sa lupti pentru asta. Nu conteaza dimensiunea piciorului, sau inaltimea ta, nici varsta sau greutatea. Este clar ca atunci cand porti pantofii Diafan vei emana eleganta, carisma, putere.

Pantofii Diafan din plasa by Inspiringlux sunt un garant al succesului. Acesta este motivul principal pentru care orice garderoba a femeii moderne trebuie sa ii includa. Au o linie supla, tinereasca, ce atrage privirile si puncteaza elegant linia piciorului.

Diafan sunt foarte usori, se poarta bine si atrag atentia. Avand un design nou si impactant, ei se pot asocia unei largi diversitati de haine. Sunt o garantie a succesului si a starii de bine.

 1. Fata (de foarte buna calitate) este din plasa brodata, cu paiete si bordata cu piele, fiind foarte moale, fina si rezistenta.
 2. Tocul, cu inaltimea de 110 mm este elegant, gratios si cu un puternic rol atractor.
 3. Intregul design, precum si executia lor, confera pantofilor Diafan vizibilitate maxima la orice ora din zi si noapte.
 4. Talpa din piele.
Mărime

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pantofi negri din plasă brodată cu paiete – model Diafan – Attu by Inspiring Lux”

Your email address will not be published. Required fields are marked *