Pantofi bleu din piele naturală întoarsă – model Salome – Attu by Inspiring Lux

Produsul prezentat este o mostra. Pantofii livrati la comanda sunt adaptati la dimensiunile fiecarei persoane (jumatati de numar, rist mai mare, monturi etc.). Dialogul telefonic ajuta la finalizarea comenzii conform nevoilor Dvs.

Inaltime toc: 95 mm

Fata: piele intoarsa

Captuseala: piele

Talpa: piele

Accesoriile sunt diverse si vor fi alese in functie de preferintele clientei si caracteristicile modelului.
Culoarea poate fi cea din mostra sau la cerere in urma unei discutii. Tel: +40.756.111.299

640 lei

 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
Add to wishlist

Superbii pantofi Salome bleu piele by Inspiringlux sunt conduri cu toc de 95 mm si trandafiri minunati din piele, ce te introduc in lumea basmelor. Extrem de usori, dar sofisticati, sunt eleganti si rafinati, perfect de purtat tot timpul anului, de dimineata pana noaptea tarziu.

Minunatii pantofi Salome bleu piele by Inspiringlux sunt fermecatori pentru ca au un aspect inedit. Ei te fac sa te simti libera. Cu ei devii instant printesa din poveste, care daruieste bucurie, fericire si iubire celor din jur.

Cu pantofii Salome esti tu insati, simti independenta si relaxarea unui pantof atragator dar si impunator. Aceasta, pentru simplul motiv ca realizezi ca esti o femeie frumoasa, ce are lumea la picioarele ei. Si astfel, esti pusa in valoare si esti minunata.

Acest model nou de sabot iti da siguranta, incredere, te pune valoare si te face sa iti redescoperi unicitatea si puterea. Cu pantofii Salome by Inspiringlux ai atitudine si prestanta, stil si valoare, intr-un cuvant esti puternica.

Nu conteaza dimensiunea piciorului, sau inaltimea ta, nici varsta sau greutatea. Este clar ca atunci cand porti pantofii Salome din piele by Inspiringlux te simti cu adevarat inspirata. Totodata, creste si increderea in tine.

Pantofii Salome sunt in fapt un garant al starii de bine. Acesta este motivul principal pentru care pantofii Salome by Inspiringlux trebuie sa existe in orice garderoba a femeii moderne si sofisticate. Ei au o linie tinereasca, ce atrage privirile si puncteaza elegant linia piciorului.

Pantofii Salome se pot asocia unei largi diversitati de haine. Sunt o garantie a succesului si a starii de bine.

 1. Fata este din piele intoarsa, de calitate superioara, foarte moale, fina si rezistenta, cu un minunat accesoriu floral.
 2. Tocul ascutit, cu inaltimea de 95 mm, pune in evidenta forma piciorului.
 3. Intregul design, precum si executia lor, confera pantofilor Salome vizibilitate maxima la orice ora din zi si noapte.
 4. Talpa este din piele.
Mărime

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pantofi bleu din piele naturală întoarsă – model Salome – Attu by Inspiring Lux”

Your email address will not be published. Required fields are marked *