Cizme scurte tabacco din piele naturală cu vârf drept și talptă inserție antialunecare – model Rossella – Attu by Inspiring Lux

Produsul prezentat este o mostra. Pantofii livrati la comanda sunt adaptati la dimensiunile fiecarei persoane (jumatati de numar, rist mai mare, monturi etc.). Dialogul telefonic ajuta la finalizarea comenzii conform nevoilor Dvs.

Inaltime toc: 80 mm

Fata: piele nappa

Captuseala: piele

Talpa: piele insertie antialunecare

Accesoriile sunt diverse si vor fi alese in functie de preferintele clientei si caracteristicile modelului.
Culoarea poate fi cea din mostra sau la cerere in urma unei discutii. Tel: +40.756.111.299

1.090 lei

 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
Add to wishlist

Delicatele cizme scurte Rossella tabacco insertie antialunecare au un design minimalist, elegant si subtil. Rossella imbina placut linia clasica cu varf patrat cu tocurile de 80 mm, ceea ce face ca tu sa te simti in siguranta, puternica si frumoasa. Ele emotioneaza atat prin forma, dar mai ales prin tinuta si atitudinea ce o impun. Eleganta, felul in care imbraca piciorul si usurinta cu care pasesti fac din Rossella un accesoriu vital in definirea stilului personal. Frumusetea este in tine, dar si in modul in care te etalezi.

Daca vrei sa fii remarcata, daca vrei sa te impui, Rossella sunt suportul ideal pentru iesirile in grup.

Frumoasele cizme scurte Rossella tabacco insertie antialunecare iti dau forta, inspiratia si bucuria de a te pozitiona, de a avea respectul si dragostea celor din jur.

Principala calitate a cizmelor Rossella este faptul ca pe langa rafinamentul pe care il degaja atunci cand le porti, simti o mare placere pentru ca sunt extrem de confortabile.

Nu conteaza dimensiunea piciorului, sau inaltimea ta, nici varsta sau greutatea. Este important ca atunci cand porti Rossella te simti bine si esti fericita.

Credem ca cizmele scurte Rossella tabacco piele insertie antialunecare trebuie sa existe in garderoba femeii care se respecta. Faptul ca atrag privirile si puncteaza elegant linia piciorului te fac sa le indragesti instant si sa te simti perfect.

Rossella sunt cizme usoare, se poarta bine si se pot asocia unei largi diversitati de haine.

 1. Fata este din piele nappa, de calitate superioara, foarte moale, fina si rezistenta.
 2. Tocul, cu inaltimea de 80 mm are un aer fin, dar asigura si stabilitate perfecta.
 3. Intregul design, precum si executia lor, confera cizmelor Rossella vizibilitate maxima la orice ora din zi.
 4. Talpa din piele, cu insertie antialunecare
  • este foarte usoara, ceea ce face ca mersul sa fie placut si neobositor,
  • este rezistenta
Mărime

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cizme scurte tabacco din piele naturală cu vârf drept și talptă inserție antialunecare – model Rossella – Attu by Inspiring Lux”

Your email address will not be published. Required fields are marked *